onsdag den 3. november 2010

Fund. - Et godt tilbud på garn og ny strikkebog.


Noget lækkert garn - på tilbud - normalpris 200 pr. nøgle med 200 gram / løbelængde 600 meter / vask på uldprogram. Min pris - 50 kr. pr. nøgle. Købt hos Garn Oasen i Silkeborg. Nu mangler jeg bare en fed opskrift på en stortrøje, cardigan eller lign. til pind 7. Er de nogle der ligger inde med gode ideér modtager jeg gerne link, henvisning eller lign. Garn Oasen er iøvrigt en fed garn forretning. Garnet er fra Marks & Kattens.

Jeg kom også lige til at købe en god strikkebog i samme forretning. No 1... som er skrevet af 9 kvinder som er ansat ved Isager. Der er et par gode modeller som jeg kunne tænke mig. Bl.a. en kjole og en cardigan med stribede ærmer. Det må blive senere.

3 kommentarer:

 1. Hej Jette
  Hyggeligt at finde dig her på blogland, jeg sørfede lidt rundt og landede her på din nye og meget spændende blog. Det er rigtig flot håndværk du laver,jeg har virkelig beundret dine arbejder. Håber vi snart skal på skovtur sammen til hest...nu er hesten ved at være mere klar end mig.
  Mange hilsner fra den kreative kone på den anden side af bækken.... Gitte

  SvarSlet
 2. Hej Gitte.
  Nej hvor sjovt. Jeg må lige ind og tjekke din blog herefter. Ja degt kunne virkeligt være hyggeligt at tage i skoven sammen. Mangler virkelig nogle at ride med.
  Håber du snart er klar:)..Jette

  SvarSlet
 3. Hej Jette
  Tak for din søde hilsen på min blog... har først lige set den nu. Ja jeg skal nok forsøge at blive klar til foråret, glæder mig også rigtig meget til at komme på skovtur på egen hest.... men er også lidt betænkelig, hestene har endnu ikke rigtig været på skovtur, så derfor må vi må lige træne lidt inden. Det gør så ondt at falde af... smiler.
  Rigtig god jul til dig og fam.

  SvarSlet