mandag den 27. september 2010

Det hygger jeg mig med....

Jeg er igang med et dejligt oldemor tæppe til vores sommerhus.
Det er et rigtigt hyggeprojekt som er nemt at gå til og fra når andre projekter trænger sig på.

Jeg er lidt over halvvejs og nærmer mig snart en afslutning. Måske skal jeg så igang med et hjem til vores stue.Og lidt hjemmefutter til gæsterne når de kommer på besøg.....Da jeg var færdige med disse varme futter tænkte jeg at det ville være en god model til mit lille barnebarn på 1 år, så jeg lavede opskriften om i antallet af masker og garnets tykkelse, og der kom disse søde futter i str. 18/19 ud af "ansgtrengelserne". De var her på billedet ikke helt færdigmonteret, da Claras lille vrist ikke er så høj som på disse flamingo fødder. Så futterne skulle lige tilbasses den lille prinsesse. Nu er de færdige og lavet skridsikre så hun ikke glider...


Lidt dårlig lys, men man kan godt fornemme hvordan de ser ud.

Ikke mere fra gemmerne i denne omgang. Ikke fordi jeg ikke har gang i flere ting, men noget af det er salgsting til min hjemmeside, og jeg skal nok give et praj når det er klar til at komme på net shoppen www.froekenfriis.dk.
Opskrift på oldemortæppe og voksen futter er fra www.garnstudio.dk.

4 kommentarer:

 1. Dejlig blog du har her må jeg da læse med :)

  SvarSlet
 2. Du skal være hjertelig velkommen:)

  SvarSlet
 3. Hej :O)
  Spændende side du har her :O)
  Jeg leder vildt og inderligt efter disse flamingo fødder, men kan bare ikke finde dem: Har du et forslag eller ved du hvor de kan købes?
  På forhånd tak Jane

  SvarSlet
 4. Hej ved du hvor man kan købe de flamingo fødder du har på billedet og gerne flere str ? Mvh Lis

  SvarSlet