torsdag den 2. december 2010

SNAPS - til julefrokosten

Jeg elsker at lave snaps, og fandt lige lidt nye opskrifter der skulle afprøves.


Til venstre: En damesnaps med 3/4 dl honning og strimler af en ½ økologisk appelsin, klar Brøndum hældes over. Trækker 2-7 dage. Si snapsen og hæld den på en ren flaske.
Midt for: Hasselnøddesnaps med 3/4 dl hasselnødder (sættes i en varm ovn til skallen kan gnides af), klar Brøndum hældes over. Trækker 2-7 dage. Si snapsen og hæld den på en ren flaske.
Til højre: Dildsnaps med en stor dusk frisk dild, strimler af en ½ økologisk citron. Trækker ca. 3 dage. Si snapsen og hæld den på en ren flaske.

Og VUPTI så har du lidt godt til julefrokosten eller til en værtindegave. Sæt mærkater på flaskerne efter at du har siet snapsen og hældt den på rene flasker.

1 kommentar:

  1. Hej Jette ;o)
    Flot blog og det er jo smukke ting du har - det ved jeg jo ;o)

    Til alle kan jeg varmt anbefale ovenstående snapse - de smager dejligt.

    Knus Annie

    SvarSlet